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	Q1:
	Do you agree that the current guideline in relation to rule 37 of the Reconciliation Rules should be used as the threshold for reporting of breaches under the amended Regulations? 
	Nova Energy supports the application of the current guideline for rule 37 as the threshold for reporting breaches.

	Q2:
	Do you agree that the proposed threshold for rules 67.3, 70.2 and 72.2 of the Switching Rules should be applied for reporting breaches under the amended Regulations? 
	Agreed

	Q3:
	Do you agree that the proposed threshold for rules 69.1 and 69.2 of the Switching Rules should be applied for reporting breaches under the amended Regulations? 
	No. There is no particular reason why the extension should be allowed. A reasonable timeframe has been allowed in the Switching Rules, and it seems pointless then to state that a breach of those rules does not matter.



